Facebook
Twitter
24 de ore de pescuit cu noile boilesuri Eurobase
2014.07.04.

Fiind foarte ocupat în ultima vreme, mi-a rămas foarte puțin timp pentru pescuit. Din acest motivcând din greșală mi-au căzut în brațe 24 de ore libere, era evident că acest timp vreau să îl petrec pemalul unui lac. 

Pentru un pescuit atât de rapid și scurt e recomandabil să alegi o apă bine populată pentru a măriișansele unei partide de succes. Din acest motiv am ales lacul Harsány, unde am avut parte deja denenumărate capturi frumoase, printre altele aici mi-am doborât recordul personal cu un crap comunde 27,36 kg. 

La începutul acestui an SBS a lansat o nouă serie,  produsele EUROBASE, cu aceste produse ampornit  în căutarea  prietenilor mei mustăcioși.  Partidele de pescuit  niciodată nu sunt la  fel,  prinurmare și această ieșire a fost plină de experiențe noi. Datorită condițiilor meteo extreme lacul m-apus la încercare. 

Din fimulețul următor veți afla, dacă voi reuși să trec cu brio prin această încercare, și, bineînțeles,vă voi prezenta momelile, monturile folosite în timpul acestei partide, cât și câteva ponturi, care,sper că vor fi de folos.

În film voi vorbi despre momelile folosite, ...

...despre modul de prezentare, ...

...despre montura cu care am urmărit peștii, ...

....și despre tehnica de nădire

Vă  doresc să aveti parte de o partida de 24 de ore la fel ca aceasta! 

Írta: Gál József

Comentarii
Pentru trimiterea comentariului trebuie să vă înregistraţi şi să vă autentificaţi!
Publicitate
Realizat de:
© 2019. SBS Tactical Baits