Facebook
Twitter
Ghid

SBS Tactical Bait pune la dispoziţia clienţilor săi o serie de reţete gata făcute, dar oferă de asemenea posibilitatea creării unei reţete noi, pe care puteţi opta să o urcaţi pe web site-ul nostru. Următorii pasi vă vor ajuta să folosiţi calculatorul de reţete:

  1. Selectaţi una dintre reţele gata făcute prin accesarea meniul "Reţete" şi/sau creaţi o reţetă nouă navighând pe web site-ul nostru în meniul "Webshop" şi adăugând produsele pe care le consideraţi necesare pentru reţeta dumneavoastră proprie prin apăsarea butonului  "Adaugă în calculatorul de reţete".
  2. Selectaţi cantitatea de produse necesare, în cadrul "Calculatorului de reţete", pentru reţeta dumneavoastră, iar în cazul în care aţi optat pentru o reţeta gata facută cantităţile sunt deja selectate, dar acestea din urmă trebuiesc reintroduse în cazul în care doriţi să optaţi pentru o cantitate de reţeta mai mare.
  3. Oricând aveţi posibilitatea de a comanda produsul obţinut prin amestecarea ingredientelor din reţetă, atât timp cât greutatea brută totală a materialelor depăşeste valoarea de 5 kg.
Produse
Reţete
Reţete
Calculatorul de reţete nu conţine momentan nici un produs
Expedierea reţetei
Pentru expedierea reţetei trebuie să vă înregistraţi şi să vă conectaţi
Publicitate
Realizat de:
© 2019. SBS Tactical Baits