Facebook
Twitter
Au sosit Crosetele SBS !!!
2014.08.05.

Nu mai e nevoie sa răstorni cutia cu accesorii după o croșetă bună! Chiar dacă e vorba de boilies,despre o momeală tare sau una mică sau chiar despre stickurile PVA, croșetele SBS sunt soluțiapentru orice situație!

Croșetă pentru boilies:

Cu ajutorul croșetei pentru boilies puteți atașa momeala pe firul de păr rapid și simplu. Mănerul asigură prindere comodă, pe vârful acului găsiți o agrafă de siguranță. Mulțumită mânerului negru-galben antiderapant,  pe care este inscripționat logo-ul firmei SBS, o putem găsi cu ușurință chiar şi dacă o scăpăm jos întâmplător.

Croșetă pentru momeli de mici dimensiuni:

Croșa Fine Baiting Needle o recomandăm pentru atașarea momelilor de mici dimensiuni. Vârful supțire și inoxidabil ne permite atașarea și celor mai mici momeli de cărlig. Mulțumită mânerului negru-galben antiderapant, pe care este inscripționat logo-ul firmei SBS, o putem găsi cu ușurință chiar şi dacă o scăpăm jos întâmplător.

Croșa pentru momeli tari:

Croșa Heavy Baiting Needle o recomandăm în mod special pentru atașarea boilisurilor mai tari, sau pentru unele tipuri de semințe, cum ar fi aluna tigrată. Vârful ascuțit și puternic ne permite perforarea ușoară a momelii de cărlig. Mulțumită mânerului negru-galben antiderapant, pe care este inscripționat logo-ul firmei SBS, o putem găsi cu ușurință chiar şi dacă o sscăpăm jos întâmplător.

Croșa PVA:

Croșa a fost concepută pentru atașarea a mai multor momeli. Lungimea corșei permite atașarea concomitentămai multor bile sau peleți, chiar și pe fir PVA. Datorită lungimei le putem întroduce ușor într-un flacon dip mai lung. Mulțumită mânerului negru-galben antiderapant, pe care este inscripționat logo-ul firmei SBS, o putem găsi cu ușurință chiar şi dacă o scăpăm jjos întâmplător.

SBS Team

Comentarii
Pentru trimiterea comentariului trebuie să vă înregistraţi şi să vă autentificaţi!
Publicitate
Realizat de:
© 2019. SBS Tactical Baits