Facebook
Twitter
Si un pumn de M4 poate aduce vara!
2014.02.20.

Datorită acestei nade, la sfârșit de noiembrie, ne-am simțit ca vara. Locaţia: lacul Nagyrédei. Nuam prins undița în mână de la aventura noastră de la Ecséd din august, prin urmare așteptam cutoții la o nouă aventură pescărească în preajma unui luciu de apă. Ca de obicei,  echipa noastră nua fost completă, prietenul nostru, Dani, n-a putut să vină fiindcă era preocupat cu renovarea casei.Dar Gaben, Hugo erau prezenți, și ne-am îmbrățișat bucuros într-o zi de noiembrie, o zi de vinerifriguroasă, umedă, batută de vânt.

 

Din nou împreună!

 

Dintr-o alegere pripită ca şi loc de pescuit am ales coloana de stuf de pe malul lacului. Colegii meiau blocat locurile de acces către zonele mai adânce şi doar atunci am conștientizat faptul că nicianotimpul, nici temperatura nu-mi sunt de ajutor în zona aleasă de mine. Nu am avut de ales, atrebuit să fac tot posibilul pentru un succes oarecare. Evident, dacă i-aș fi rugat frumos, m-ar filăsat să pescuiesc lângă ei, în apropierea locurilor mai bune, dar mai bine nu am făcut-o. Măcar osă am posibilitatea de a încerca cum funcționează nada în apele reci. Am fost mulțumit de ea întimpul verii, iar dacă și acuma prind cu ea măcar un peste, atunci mă voi îndrăgosti de ea pe veci. Am legat montura folosind firul SBS Dive Master de 20 lb și un cârlig  SBS Gip-Tip, mărimea 6.Din cauza subsatratului mâlos, am lăsat montura de aproximativ 25 cm. În fața cârligului am legato bilă de M4 de 20, ș?i am echilibrat-o cu un pop-up de Squid & Octopus Dark Fireflys  de 15 mm.Iar pe post de nadă am folosit un pumn de bile M4 înjumătățite și 4-5 bile solubile Ace Lobworm, de aceeaș nada peste  montura mea plantată  deja în apă. Acest  amestec nu e unul tipic  pentrusezonul rece, luând în considerare că pescuiesc între stuf la o adăncime de 1,2 m, dar asta e... Amașteptat cu mari speranțe prima trăsătură. M-a şi luat prin surprindere. După nici 2 ore de așteptarede la începutul partidei, a sunat avertizorul. 

 

L-am prins!

 

 

Iată vinovatul!

 

În următoarele 32 de ore am mai prins încă două exemplare, fapt care m-a surprins şi m-a făcut șifoarte fericit. Noua momeală a fost deasupra aşteptărilor. Deși știu că din două ocazii nu putemtrage concluzii serioase, dar în ceea ce mă privește, m-am atașat foarte mult de această aromă aboiliesului M4. În mod cert va fi printre preferatele mele în gentuța mea cu momeli.

Pentru reuşită e nevoie de o echipă!

 

Vă  doresc mult noroc la această noua momeală, și să aveți parte de multe partide de succes încompania acestui boilies! Așteptăm cu drag pozele despre capturi, căt și mărturiile, experiențele Dvs.! 

 

Vă salut:

Aubéli Ottó

SBS Happy Carp Gang

Comentarii
Pentru trimiterea comentariului trebuie să vă înregistraţi şi să vă autentificaţi!
Publicitate
Realizat de:
© 2019. SBS Tactical Baits