Facebook
Twitter
Noutate! Accesorii Tackle Pro in oferta SBS
2014.02.06.
Pescarii din secolul XXI cauta cu interes noutatiile si produsele cu care ar putea avea succes mai mare pe malul lacului. Datorita schimbului de experiente, consultatii si testari echipa SBS an de an se dezvolta si revin cu idei noi. Va anuntam cu mare drag ca si in anul 2014 vor aparea pe piata produse noi, care ofera mai multe posibilitati pescarilor.In tesxtul de mai jos puteti afla mai multe amanunte despre produsele lansate in 2014.
 

Oferta accesorii de la SBS

Stimati pescari! va anunti cu cea mai mare bucurie,ca dupa o lunga durata de timp si teste, am lansat pe piata accesorile SBS,carlige fire si alte accesorii care se folosesc la pescuitul de crap. Aceste produse reprezinta o calitate care corespunde standartelor SBS.Ideea lansarii acestor accesorii ne-a venit mai demult participand la mai multe concursuri am avut ocazia sa experimentam si sa inbunatatim monturile.Nu exagerez cand afirm ca, calitatea carligelor,agrafelor si vartejelor dovedesc un randament mai bun.La mai multe concursuri ni sa-u intamplat evenimente neplacute de a scapa mai multe capturi,din acesta cauza am pierdut inclasificare.De aceea am ales la produsele Tackle Pro SBS,calitate si  siguranta acestor accesorii.Nu sta pe ganduri, alege cu curaj calitatea!
A sosit momentul ca si SBS sa intre pe piata cu accesorii de calitate.Aceste accesorii sant de calitate inalta,care si in situatii dificile, fac fata.In timpul testarii acestor produse am reusit sa lansam,fire,carlige,si alte accesorii pentru fiecare pescar.In viitor putem conta de o dezvoltare si mai larga a produselor SBS, cu o calitate superioara.Daca vrei sa ai monturi si forfacuri de calitate superioara atunci alege accesorii SBS Tackle Pro
 
 
 
Fire pentru confectionarea forfacurilor 
 
 
 
               se gasesc trei modele de carlige , care in timpul testarii a trecut cu brio !
 
 
 
                                                               
   pe langa fire si carlige si accesorile ajuta sa asteptam captura cu montura perfecta
 
 
 
 cautti produsele SBS tackle pro in magazine !
 
 
Produse premium M4 
 
De ani de zile experientam o aroma de ficat , care poate fi membru loial seriei premium " M ". In timpul dezvoltarii acestui produs am intampinat greutati , fiindca la mixul de baza n-am gasit aroma potrivita pe care am visat-o noi. Partenerii din anglia cu care colaboram de aproape 30 de ani am reusit sa achizitionam un praf de ficat exceptional cu ajutorul caruia s-a nascut produsul M4. Datorita acestui praf de ficat de inalta calitate ,boilesurile nu contin aroma , dar totodata au un miros intensiv care atrage pestii . 
 

 

In timpul testarilor 
 
 
Multumita momelii M3 am avut mai multe capturi de peste 20 kg

 

 
Produsul premium C3 

In 2013 ca nouatate a aparut c1 si c2 facand parte din categoria premium . Cu produsul C1 echipa din romania formata din Mikula_ pongracz - nemeti au castigat concursul world carp classic care a avut loc in 2012 in bolsena . Tot in acelasi an echipa Sziko Team a obtinut un nou record la cea mai mare captura la Maconka , cu ajutorul momelilor C2 , unde pe o durata de 115 ore au reusit sa puna pe salteaua de primire 24 bucati de carp de peste 10 kg bucata . Anul acesta la seria "C" se mai adauga un nou membru "C3" care este asemanator cu produsul "M1" cunoscut de toata lumea . Aceste momeli au si un gust de fructe pe langa faptul ca sunt puternic condimentate , care au dat rezultate in timpul testarilor . In primul rand sunt recomndate pe timp de primavara si toamna , dar se pot folosii si in toate anotimpurile . 
 
 
 
   Produsul "C3" au fost folosite si la concursuri 

Produse Eurostar Belachan si Garlic 

Din acest an gama eurostar va fi mai bogata cu doua produse noi . In fiecare zi din an acest produs cu gust de usturoi este consumat de catre crapi , pe cand belachan ( creveti fermentati) este o alegere mai mult pentru vara. 

 

 

PRODUSE FLUMINO

Primele momeli flumino au aparut in anul 2011 de cand echipa SBS SZI-KO TEAM a castigat campionatul mondial cu ajutorul acestor momeli flumino,gama flumino s-a dezvoltat treptat.Curiozitatea pescarilor a crescut pentru produsele flumino.Produsele flumino dau rezultate cele mai rapide se folosesc cu succes la concursuri si la partide scurte de pescuit.Va atragem atentia lansarii pe piata a unui produs nou flumino Ready-Made Boilie,care la pret,calitate atrage atentie asupra lui, este de gasit si in varianta solubil.Este recomandat sa avem si un ALL IN Flumino Box,fiind ca acest pachet contine momelile necesare pentru o partida de pescuit.
 

NOU FLUMINO READY-MADE BOILIES

Ti-ar place sa incerci un nou produs bun si ieftin?daca da,atunci incerca cei mai  nou produs din familia flumino.Acest boilies flumino va fi pe placul multor pescari fiindca materia de baza este flumino groundbaits,care este folosit de foarte multi pescari.Bineinteles ca sant si alte ingrediente in acel mix,care sant folosite si la alte momeli.Boiliesul flumino fiert este recomandat pentru apele dens populate.Inportant de retinut  ca cu acest boilies vom avea rezultate rapide,dar dupa un timp pestii se vor satura de acesta.Flumino Ready-Made Boilies este cea mai buna momeala pentru pescuitul de o zi s-au cateva ore,daca intradevar dorest rezultate rapide atunci alege produsele flumino!
 
Gramaj-1kg
 
Marime-20mm
 
Arome -Ananas(primavara-toamna)
              -Squid&Octopus(Vara)
                                     
 
NOU SOLUBLE FLUMINO READY-MADE BOILIES
 
Boiliesul flumino varianta solubil.Cu aceasta varianta crapii vor gasii mai repede momealina.Ti-ar place  sa incerci un produs bun si ieftin?daca da, atunci   incearca cel mai nou produs din familia flumino. Acest boilies va fi pe placul multor pescar,fiindca materia de baza este flumino groundbait,care este folosit de foarte multi pescari,bineinteles ca sant si alte componente in acel mix,care sant folosite si la alte momeli. Boiliesul flumino solubil este recomandat pentru apele dens populate.Important de retinut ca cu acest boilies solubil vom avea rezultate rapide, dar dupa un tip pestii se vor satura de asta.Solubil flumino ready-made boilies este cea mai buna momeala pentru pescuitul de o zi s-au cateva ore,daca  intradevar dorest rezultate rapide atunci alege produse flumino!
 
Gramaj-1kg
 
Marime-20mm
 
Arome - Ananas(primavara-toamna)
              -Squid&Octopus(Vara)
 
 

Nou EuroBase Ready-Made Boilies

 
O calitate buna la un pret bun pentru oricare pescar.Stim ca foarte multi pescari au asteptat acest moment cand firma SBS a lansat pe piata produse noi la un pret convenabil petru toata lumea,si la acest produs calitatea este garantata!Multi se intreaba cum este posibil un asemenea pret si nu este afectata calitatea,Raspunsul este simplu,experimente si testari ,este adevarat ca in aceste produse nu se gasesc cele mai scumpe ingrediente, dar am reusit sa compunem o  momela care are un comportament bun la partide de pescuit si pe mai multe zile.Important este ca aromele folosite si la aceste momeli sant de aceelasi calitate ca si pana acum.Aceasta momeala este recomandata in afara concursurilor,la partide de pescuit unde este indicata nadirea massiva ,este valabila pe tot felul de ape Daca mergi la pescuit  pe mai multe zile s-au pe un lac imens,este recomandat EuroBase ready-made boilies , parerea voastra este ca merita o incercare?
 
Gramaj-1 si 3kg
 
Marime-20mm
 
Arome -Squid&Octopus(Vara)
              -Frankfurter Sausage(Patru anotimpuri)
              -Strawberry Jam(Primavara-Toamna)
 

 

Nou EuroBase Ready-Made Boilies Solubil

 

O calitate buna la un pret bun pentru oricare pescar.Stim ca foarte multi pescari au asteptat acest moment cand firma SBS a lansat pe piata produse noi la un pret convenabil si la acest produs calitatea este garantata!Multi se intreaba cum este posibil un asemenea pret si nu este afectata calitatea.Raspunsul este simplu,experimente si testari,este adevarat ca in aceste produse nu se gasesc cele mai scumpe ingrediente,dar am reusit sa compunem o momeala care are un comportament bun la patide  de pescuit si pe mai multe zile , de acum inainte este de gasit si in varianta solubila.Important este ca aromele folosite si la aceste momeli  sant de aceasi calitate ca si pana acum.Aceasta momeala este recomandata in afara concursurilor la partide de pescuit unde este indicata  nadirea massiva , daca mergi la pescuit  pe mai multe zile s-au pe un lac imens este recomandat solubil EuroBase ready-made boilie.Parerea voastra este ca merita o incercare?
 
Gramaj-1 si 3kg
 
Marime-20mm
 
Arome -Squid&Octopus(Vara)
              -Frankfurter Sausage (patru anotimpuri)
              -Strawberry Jam(Primavara-Toamna)
 
 
Eurostar Groundbait Nou
 
 
Este asemanator cu Carp Attract Groundbait,dar contine mai multe componente,cu arome de calitate superioara si la un pret convenabil.Acest produs face fata si la concursuri.Este compusa dintr-un materie prima usor digerabila,pentru a mentine pestii un timp mai indelungat pe patul de nada. In functie de anotimp ne alegem aromele , dar putem amesteca si doua feluri de nada,daca avem chef de experimente,nada Eurostar Groundbait putem folosi si la concursuri,pentru ca face fata oriunde.
 
Gramaj-1kg
 
Arome -Squid&Octopus(Vara)
              -Frankfurter Sausage(Patru anotimpuri)
              -Strawberry Jam(Primavara-Toamna)
 

Carp Attract Groundbait Nou 

O nada la un pret exceptional, pe care multi pescari o va indragiLa un pret si calitate extraordinara datorita aromelor carp attract groundbait ofera o nada pentru toate anotimpurile datorita , pretului  convenabil ne permitem o nadire mai intensa,de aceeia va recomandam nadirea cu prastia sau pe lacuri imense.Amestecand cu alte componente mai grele se poate folosi si pe rauri.Acesta nada contine mai putine ingrediente , dar aromele folosite sant de calitate superioare,nu sta pe ganduri testeaza si tu nada la pretul cel mai bun.
 
Gramaj-1kg
 
Arome -Squiddy(Vara)
               -Franky(patru anotimpuri)
               -Strawberry Jam(Primavara-Toamna)
 

SBS Team

Comentarii
Pentru trimiterea comentariului trebuie să vă înregistraţi şi să vă autentificaţi!
Publicitate
Realizat de:
© 2019. SBS Tactical Baits