Facebook
Twitter
Cifrele nu mint: 220 kg in 24 de ore, cu C3 !!!
2014.07.02.

Într-o zi însorită de vară, ca reprezentanți ai SBS România și pescari de testare ne-am decis să mergem la un pescuit de 24 de ore pentru a testa boiliesurile C3 din seria SBS Premium.

După ce ne-am pus bagajele, din Carei, fiind lângă graniță am ajuns destul de repede la lacul Őzetanya unde ne aștepta deja pontonul nr. 1 pe care l-am rezervat din timp. Am verificat locul, zone adânci și cele cu apă mică se schimbauîntre ele, dar cu o structură tare. Baliza am lansat-o la 110 metri de mal.

 

\

 

Poontonul 1 s-a dovedit o alegere buna

Pe tamburul mulinetelor am pus fir SBS Masterpiece și un fir înaintaș textil Discovery, iar la capăt am legat cârlige Grip-Tip mărimea 4 și 6.
După acestea am început să pregătim nada. Am pus boilies C3, pelete Halibut, Pelete Premium C3. La acestea am adăugat groundbaite Carp Attract cu aroma Franky și căpșuni, iar apoi am turnat Groundbait Mix cu aromă C3 totă nada am compactat-o cu lapte de porumb Gold Treasure.


Instantaneu din bucătăria vrăjitorilor

După crearea patului de nadă a urmat pregătirea bulgărilor din nada cu arome deCarp Attract Groundbait Franky și căpșuni pe care le-am lansat cu catapulta în apropierea balizei de semnalizare. Pe forfac am pus boiliesuri solubile C3 și le-am lansat pe patul de nadă. Nu au trecut nici cinci minute când a sosit prima trăsătură la lanseta lui Roland.

 

Primul pește a sosit la 5 minute de la prima lansare

Pe tot parcursul pescuitulu am folosit doar 4 kg de Carp Attract Grounbait, 1 kg boilies C3, 1 kg de boiliesuri solubile Eurobase Frankfurter Sausage, 1 kg Pelete Halibut és 1 kg de Premium Pellet C3. Mulțumită boiliesurilor C3 nu am avut prea mult timp de pierdut. Pe parcursul celor 24 de ore capturat crapi în greutate totală de 220 de kg și asta folosind o cantitate uimitor de mică de nadă.

Autor: Gellén Tamás

Comentarii
Pentru trimiterea comentariului trebuie să vă înregistraţi şi să vă autentificaţi!
Publicitate
Realizat de:
© 2019. SBS Tactical Baits